A muncit 4 ani în străinătate, apoi s-a întors acasă și a investit toți banii în automate pentru ouă de țară. Ce a urmat

Un tânăr din Satu Mare a investit toți banii câștigați la muncă în străinătate în propria fermă și trei automate pentru vânzarea de ouă de țară. Fermierul vinde ouăle cu 1 leu bucata, iar succesul afacerii e atât de mare, încât nu mai face față cererii.
Un tânăr de 34 de ani din comuna sătmăreană Agriș s-a întors acasă după 4 ani la muncă în Suedia și a investit toți banii într-o fermă și automate prin care vinde ouă de țară din producția proprie, scri AgroIntel.
Samuel Bărbos cultivă acum grâu, porumb și floarea soarelui pe cele 80 de hectare de pământ ale fermei, în timp ce soția și cei patru copii se ocupă de creșterea în aer liber a celor 100 de găini care îi alimentează automatele de ouă din oraș.
Alegeri 2025
20:19
Dan Șucu: România e cea mai frumoasă poveste economică a Europei. E fără sens să mergi înapoi. Alegătorii să înțeleagă asta
18:51
George Simion și Nicușor Dan, agresivitate vs rațiune. Moment de sinceritate: ”Eu sunt mai bun la aruncat cu vorbe!”
17:49
Cum arată buletinul de vot pentru turul doi al alegerilor prezidențiale. BEC a validat forma finală
17:37
Primul lider PSD care anunță că îl votează pe Nicușor Dan este un apropiat al lui Ciolacu: ”De George Simion mă desparte TOT”
Tânărul fermier a cumpărat trei astfel de automate de ouă, pe care a dat în total peste 20.000 de euro, iar acum mașinile vând ouă proaspete de Botiz la 1 leu bucata, în cofraje de 10 sau 30 de ouă.
Nu mai face față cererii
”Cu automatele mi-a venit ideea de la faptul că nu toți oamenii de la oraș au posibilitatea de a mânca ceva mai natural”, a spus Samuel Bărbos. Din cauza birocrației, nu a putut instala automatele acolo unde și-a dorit inițial, în cartierele din oraș, dar în cele din urmă le-a pus acolo nu a mai deranjat pe nimeni.
Iar orășenii sunt atât de încântați de ouăle de Botiz, încât fermierul a constatat în scurt timp că nu mai face față cererii.
”Toate ouăle din automate au termen de valabilitate pe ele, sunt ștampilate. Acum nu pot face față cu cele aproximativ 100 de ouă pe zi produse la mine în fermă și completez cu ouăle din Botiz, de la o fermă făcută pe proiect cu găini în aer liber”, a mai spus fermierul.